Nyheter

När det är dags att renovera taket – se hit!

Renovering av tak

Ett tak är något som skyddar hela huset, därav är det av största vikt att det helt håller väder och vind ute. Taket behöver ses över regelbundet så att inget är trasigt och att allting är intakt, ett trasigt tak kan innebära stora skador för resten av huset.

Hur ofta renoverar man ett tak?

Det är individuellt hur ofta taken behöver renoveras. Vissa tak kan ta mer skada än andra och då behöver det också renoveras oftare. Det finns olika material att ha på ett tak, dessa håller olika bra och är även olika bra beroende på vilket väder det har utsatts för.

Tegelpannor är de som brukar hålla längst. Dessa kan vara hållbara cirka 30 år innan de behöver börja bytas ut. Det finns även en täckplåt som håller i upp till 40 år medan ett vanligt papptak kan hålla upp till cirka 20 år. Detta är dock bara ungefärliga år och kan skilja sig mycket. Det viktiga är att hela tiden se över dessa så att inget är trasigt då regn i sådana fall kan smyga sig under och skada resten av huset. En skyddande takpapp skall alltid finnas under taket, detta för att skydda mot att väta kommer emellan. Även takpapp behöver ses över och vara intakt för att det skall ge den önskvärda effekten.

Varför renoverar man ett tak?

Ett tak behöver bytas ut och renoveras just när det inte ger den effekten som det skall göra. Ett tak är skyddande för resterande huset och när något går sönder på taket så behöver det åtgärdas snarast. Läcker väta igenom taket så kan takbalkarna dra åt sig vätan och då ruttnar planken och en ännu större renovering blir nödvändig på huset. Det finns även el runtom i huset och läcker vätan igenom till elen så kan det i värsta fall leda till bränder.

Hur renoverar man ett tak?

Vid renovering av ett tak rekommenderas det att ta hjälp av en takfirma med detta. Dessa har kunskap och erfarenhet så att ingenting missas i en renovering. För att se över rekommenderade takläggare så går det att söka på internet för rekommendationer då det är viktigt att ha en firma som kan sin sak.

Vill man försöka renovera själv så finns det mycket information även där att inhämta på internet. Om det renoveras själv så rekommenderas det dock starkt att ta in en takläggare som Wesma Villarenovering efteråt för att kontrollera att allt är korrekt utfört så att det inte senare uppstår några fel.

formatura webbyrå 2.0När det är dags att renovera taket – se hit!
Läs mer

Takläggare med kunskap, kvalité och punktlighet.

Trygg Fastighetsrenovering AB har varit verksam i Södertälje, Stockholm, Nykvarn och andra närliggande kommuner sedan 2014. Företaget riktar sig främst mot bostadsrättsföreningar och villaägare, men kan också ta sig an industrilokaler och mindre takarbeten. Ägaren har varit verksam takläggare i över 30 år, så erfarenheten och kunskapen sitter i ryggmärgen.

Behöver du konsultation så kontakta takläggare stockholm redan idag! Klicka på länken för att snabbt fylla i deras formulär för snabba ledtider mot en detaljerad offert!

För att kunna hålla en hög kvalitet på sitt takarbete har man valt att gå in i ett tätt samarbete med Monier som har varit tillverkare till takpannor och taktillbehör i närmre 100 år. Med en sådan gigant i ryggen blir resultatet helt ofattbart hållbart. Taket ska ju hålla i 40-50 år innan man behöver byta det igen. Monier erbjuder även 15 års funktionsgaranti vilket ökat tryggheten avsevärt. Monier har ett stort utbud olika takpannor, kulörer som du måste kika på om det är dags att lägga om ditt tak.

formatura webbyrå 2.0Takläggare med kunskap, kvalité och punktlighet.
Läs mer

AttefallsDesign växer så det knakar i Stockholm

Attefallsdesign har sina rötter i Täby, men bygger attefallshus i hela Stockholm. Tänket för attefallsdesign är enkelt, dom bygger allt från grunden med egna hantverkare på plats hos dig. Attefallsdesign har egna unika attefallshus i storlek 25kvm där du kan välja om du vill ha loft eller andra unika lösningar. Har du en specifik dröm om hur ditt attefallshus ska se ut utvändigt och invändigt, så är det inget hinder alls. Det är bara att kontakta attefallshus stockholm så hjälper dom dig komma igång och har du någon fråga angående bygglov eller virke, vitvaror, staket, belysning så ställ dom!

formatura webbyrå 2.0AttefallsDesign växer så det knakar i Stockholm
Läs mer

Norrmalms Plåt är en takentreprenör med lång erfarenhet i branschen.

Norrmalms Plåt kröner hustaken inom Stockholm och garanterar 100% arbetsutförande med rätt material på rätt plats. Norrmalms Plåt sätter alltid service och kvalitet i förstahand, vi vill alltid att du som kund ska vara nöjd med utfört arbete samt att besiktningen ska vara felfri. Vi utför alla typer av takarbeten med en modern teknisk plåtslageriverkstad. Vi erbjuder 15 års garanti på utförda takarbeten med 30 års materialgaranti. Besök plåtslagare stockholm och skicka in en förfrågan så tar vi det därifrån.

Vi tror att du vill samarbeta med en takexpert, som förstår dina problem och önskemål. En partner som uppfyller dina krav på kompetens, kvalitet, leveranssäkerhet och servicenivå.

formatura webbyrå 2.0Norrmalms Plåt är en takentreprenör med lång erfarenhet i branschen.
Läs mer

Vad ska du tänka på när du letar efter en SEO-byrå?

Som du redan vet finns det en hel sjö med SEO-byråer och SEO konsulter i varje stad i vårt avlånga land. Så vad är viktigt att tänka på när du ska välja rätt SEO-byrå för ditt företag? Det är ju ett riktigt affärskritiskt beslut du har framför dig, om din hemsida har en chans att ranka högt och därmed börja konvertera. Själva grunden för hur man lägger upp en strategi för SEO-arbete för en hemsida är väldigt olik idag jämfört med tidigare år, Google har stränga regler, så det är lätthänt att man straffas för dålig SEO och dålig SEO finns det mycket av i Sverige.

formatura webbyrå 2.0Vad ska du tänka på när du letar efter en SEO-byrå?
Läs mer

Norrköpings Cykel & Motorcentrum förbättrar sin webbplats

Norrköpings Cykel & Motorcentrum är ett försäljnings- och serviceföretag av cyklar, mopeder, scooters, åkgräsklippare, gräsklippare m.m. Vi tog fram en modern design samt ett produktsystem som välvde sig perfekt för att vara branschledande i Norrköping. Kör hårt!

formatura webbyrå 2.0Norrköpings Cykel & Motorcentrum förbättrar sin webbplats
Läs mer

Segway Center ett eventföretag i Göteborg med stora ambitioner

Segway Center är ett eventföretag i centrala Göteborg, Linneplatsen vid Slottsskogen som hyr ut och arrangerar aktiviteter för segway, både till privatpersoner och företag. Vi fick i uppdrag att skapa en mobilanpassad sajt samt förbättra positionerna på Googles organiska sökresultat. Projektet är i full rulle och vi tackar för förtroendet.

formatura webbyrå 2.0Segway Center ett eventföretag i Göteborg med stora ambitioner
Läs mer

House of Zen – Finn ditt inre lugn, förnya kraft och energi.

House of Zen är ett friskvårdshus i Söderköping som erbjuder kunder olika alternativ till motion, träningsglädje, inre lugn, kraft och energi! Vi fick i uppdrag att utveckla en ny webbplats med modern inriktning och ett avancerat bokningssystem som gör det lätt både för kund och personal att hantera.

formatura webbyrå 2.0House of Zen – Finn ditt inre lugn, förnya kraft och energi.
Läs mer

JTM AB – Port & Allservice bestämmer sig för att rulla ut på webben

JTM AB – Port & Allservice är ett välrenommerat företag i södra Sverige, företaget installerar, har service och försäljning på alla slags portar där samarbete ingår med landets ledande leverantör. Vi tackar för förtroendet och återkommer med resultat!

formatura webbyrå 2.0JTM AB – Port & Allservice bestämmer sig för att rulla ut på webben
Läs mer

Intersale AB tar rätt steg i rätt riktning.

Intersale AB erbjuder idag ett stort sortiment av slangar, Ermeto kopplingar, utrustning för central smörjningar, bil- och lastvagns verkstäder. Bland Intersale AB:s kunder finner ni sågverk, industrier, fordonsverkstäder, entreprenörer, oljebolag och privatpersoner. Vi fick uppdraget att utveckla en ny webbplats till företaget och en e-handelslösning. Vi tackar och bockar för förtroendet och återkommer med resultat.

formatura webbyrå 2.0Intersale AB tar rätt steg i rätt riktning.
Läs mer