Nyheter

Takläggare med kunskap, kvalité och punktlighet.

Trygg Fastighetsrenovering AB har varit verksam i Södertälje, Stockholm, Nykvarn och andra närliggande kommuner sedan 2014. Företaget riktar sig främst mot bostadsrättsföreningar och villaägare, men kan också ta sig an industrilokaler och mindre takarbeten. Ägaren har varit verksam takläggare i över 30 år, så erfarenheten och kunskapen sitter i ryggmärgen.

Behöver du konsultation så kontakta takläggare stockholm redan idag! Klicka på länken för att snabbt fylla i deras formulär för snabba ledtider mot en detaljerad offert!

För att kunna hålla en hög kvalitet på sitt takarbete har man valt att gå in i ett tätt samarbete med Monier som har varit tillverkare till takpannor och taktillbehör i närmre 100 år. Med en sådan gigant i ryggen blir resultatet helt ofattbart hållbart. Taket ska ju hålla i 40-50 år innan man behöver byta det igen. Monier erbjuder även 15 års funktionsgaranti vilket ökat tryggheten avsevärt. Monier har ett stort utbud olika takpannor, kulörer som du måste kika på om det är dags att lägga om ditt tak.

formatura webbyrå 2.0Takläggare med kunskap, kvalité och punktlighet.