formatura är en passionerad webbyrå som alltid strävar efter bra resultat

Vi är din personliga webbyrå med rätt kunskap.

Vi skapar hemsidor med funktioner ditt företag behöver.

Hemsidor

Hemsidor

Vi erbjuder dig som kund en helhetslösning, från idé till publicerad webbplats. Med en användarvänlig, modern och attraktiv webbplats ökar din lönsamhet på webben. Det garanterar företagets affärsnytta.

Sökmotoroptimering (SEO)

Sökmotoroptimering (SEO)

Handlar om att förbättra din webbplats placering i sökmotorers organiska sökresultat. Att identifiera rätt sökord, och över tid förbättra placeringarna på dessa sökord uppnår man ökad relevant trafik, som i sin tur leder till ökad försäljning och exponering mot önskad målgrupp.

Responsiv design

Responsiv design

Innebär exempelvis att webbplatsens besökare kan surfa till sajten med en läs/surfplatta, en mobiltelefon eller en dator och att innehållet på webbplatsen anpassas efter besökarens plattform.

Redo för E-handel

Redo för E-handel

Har ditt företag eller organisation försäljning av produkter? Eller har ni redan en fysisk butik och vill ta ett steg i rätt riktning? Vi hjälper dig komma igång med en webbshop, sortiment, betalningslösningar m.m.

WordPress (CMS)

WordPress (CMS)

Med WordPress kan du enkelt uppdatera webbplatsen, med bara några klick publicerar du ändringen eller nyheten. Det är kostnadsfritt att använda WordPress då det är en öppen källkod. Du får tillgång till uppdateringar och är inte bunden till något avtal med produkten. WordPress är världens mest använda publiceringsverktyg.

Löpande underhåll och uppdateringar

Löpande underhåll och uppdateringar

I våra webbdrift avtal kan du som kund känna dig trygg. Vi går igenom allt som behöver göras på er webbplats och planerar för framtida mål & krav. Spara tid, spara pengar! Luta dig tillbaka och fokusera på din kärnverksamhet.

Med rätt förutsättningar skapar du nya affärer.

Vi skapar en webbplats för ditt företag eller organisation som attraherar och orienterar rätt målgrupp.

Förutsättningslöst möte där vi diskuterar din nya webbplats behov och krav.

Test2 test2Hemsidor